Cine pune anunțuri cu vânzarea bazei de tratament de la Săcelu?

Baza de tratament de la Săcelu a fost din nou scoasă la vânzare cu 2.000.000 de euro, într-un anunț postat pe internet. Primarul din Săcelu speră ca organele de poliție să se sesizeze, pentru că baza aparține unei companii de stat, Complexul Energetic Oltenia.

”Teren, stațiunea balneoclimaterică Săcelu din județul Gorj. Proprietari dorim să vindem hotel, cantină, sală de sport, bazinele, baza de tratament, câteva vile adiționale, versant de 6.35 de hectare și un platou de peste 15.000 de mp. Staţiunea dispune de o modernă bază de tratament, având instalaţii pentru băi în cadă cu apă minerală, împachetări cu nămol, împachetări cu parafină, electroterapie, băi galvanice, duş subacval, duş scoţian, aerosoli, masaj, săli de gimnastică medicală. La acestea se adaugă instalaţiile pentru ungeri cu nămol, băi în aer liber în cele patru bazine cu apă minerală rece şi ştrandul pentru aerohelioterapie.”

Așa sună anunțul postat pe site-urile de profil și prețul de vânzare ar fi de 2.000.000 de euro. Primarul din Săcelu a aflat că baza de tratament a fost scoasă la vânzare, dar nu înțelege în ce condiții și crede că poliția ar trebui să intre pe fir. ”Nu este prima dată când persoane rău intenționate postează acest anunț. Eu cam bănuiesc despre cine este vorba, dar nu vrea să mă pronunț. Poliția ar trebui să intre pe fir și să ancheteze. Nu e posibil ca un neica nimeni să scoată la vânzare un bun al statului. Până la urmă, baza de tratament este în patrimoniu Complexului Energetic Oltenia și nu poate fi scoasă la vânzare așa simplu. Chiar și cei de la CEO ar trebui să se autosesizeze. Eu am încercat să iau legătura cu acel posibil vânzător, dar fără rezultat”, a declarat primarul Gheorghe Dumitrelea.

Primarul din Săcelu încearcă de mai bine de un an să preia de la CEO baza de tratament din comună, însă fără rezultate, în ciuda promisiunilor primite de la parlamentarii Partidului Național Liberal.

”Am ținut mereu legătura cu domnii Gheorghe Pecingină și Dan Vâlceanu pe această temă și împreună încercăm să găsim o soluție legală pentru a prelua acest obiectiv de la CEO. Și zilele trecute am discutat cu domnul Vâlceanu și nu o să mai aștept după nu știu ce lege depusă de Ion Iordache, am înțeles că există posibilitatea să o iau cu ”darea în plată”. Sper să reușesc și acesta să fie ultimul an când baza de tratament mai funcționează în administrarea CEO”, a mai spus Dumitrelea.

Vizualizări: 2,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: