Cioloș, în Gorj: E o clică politică ce consideră județul propria moșie

Județul Gorj are de o mie de ori mai puține investiții față de județul Timiș! Este mesajul cu care a venit la Târgu Jiu fostul premier Dacian Cioloș. Acesta susține că Gorjul este ținut în loc de „o clică politică” și, din acest motiv, a ajuns pe ultimul loc în țară la investițiile străine atrase în ultimii 30 de ani.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a venit la Târgu Jiu pentru a participa la campania de strângere de semnături pentru ca alianța cu USR să poată avea candidați la alegerile europarlamentare. Spune că a văzut doar sărăcie în jurul său de când a intrat în județul Gorj: “Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine, investiții care creează locuri de muncă. M-am uitat pe cifre. Județul Timiș are de o mie de ori mai multe investiții decât județul Gorj. E mai mult furat de străini județul Timiș? O duce mai rău județul Timiș pentru că au luat străinii cu sacul în spate bogățiile județului, ca să le ducă în afară așa cum încearcă domnul Dragnea ca să-i convingă pe români?”.

Fostul premier a găsit și vinovații pentru sărăcia din nordul Olteniei. „Vedem situația economică și socială în care se află județul Gorj pentru că e ocolit de investitori în general, nu doar de străini. E ocolit și de investitori români pentru că e, din păcate, o clică politică aici, care ține prizonieră în sărăcie o mare parte din populația județului pentru că acești oameni consideră că județul acesta e moșia lor proprie. Din această izolare trebuie scos județul Gorj, și alte județe. Am văzut un județ și un oraș rămase în urmă față de alte orașe în care am fost. Vedem sărăcie, oameni nevoiași care nu mai au încredere în politicieni pentru că au adus numai sărăcie aici”, a mai declarat Dacian Cioloș.

Vizualizări: 3,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: