Ciurel încearcă să revină pe funcţie la CEO

Laurenţiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, a cerut revizuirea deciziei instanţei, care a dat câştig de cauză companiei, în problema revocării sale din funcţie. Ciurel a pierdut procesul la Curtea de Apel Craiova, dar după anunţarea deciziei a declarat că mai sunt şi alte căi de atac. Pe 31 octombrie el a depus o cerere de revizuire fiind fixat şi un prim termen pe 16 noiembrie.

Reamintim că pe 4 decembrie 2014, Consiliul de Supraveghere l-a revocat din funcţie din cauza neîndeplinirii indicatorilor de performanţă. A contestat decizia la Tribunalul Gorj, care i-a şi dat câştig de cauză, în parte, în sensul că a decis anularea hotărârilor de Consiliu de Supraveghere, pe motiv că nu s-a întrunit procedura de notificare a lui Ciurel. La Curtea de Apel el a pierdut, dar acum încearcă o formă de a readuce pe rolul instanţei cauza.
Nici soţia lui, Nicoleta Ciurel, nu a avut sorţi de izbândă în instanţă. Curtea de Apel a admis recursul CE Oltenia în procesul legat de clauza favorabilă pe care Ciurel i-a acordat soţiei şi altor 19 persoane, prin care nu li se putea modifica salariul. Nicoleta Ciurel şi Laurenţiu Ciurel mai au procese cu CEO, prima pentru că a fost concediată, iar fostul director pentru că i-a fost suspendat contractul până la soluţionarea problemelor cu legea.

Vizualizări: 2,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: