Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciurel își amână procesul din motive medicale

Procesul prin care Laurențiu Ciurel încearcă să revină la conducerea Complexului Energetic Oltenia a fost amânat la cererea acestuia din urmă. Ciurel nu s-a prezentat la termenul de luni, invocând motive medicale. "Admite cererea formulată de reclamant privind acordarea unui nou termen de judecată în vederea angajării unui apărător şi pentru motive medicale. Acordă termen la data de 28.03.2016, reclamantul urmând a fi citat cu copie după conlcuziile depuse de pârâtă la dosar", arată Tribunalul Gorj în încheierea de luni, 29 februarie.

Ciurel este în preaviz 90 de zile începând cu 4 decembrie, preaviz care expiră la începutul lunii martie. Rămâne de văzut dacă acesta va fi prelungit din cauza concediului medical.

Vizualizări: 3,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: