Clanul revine la Pro Tv cu personaje noi și o mare surpriză

Telespectatorii Pro Tv care așteaptă cu nerăbdare filmul serial Clanul vor avea parte de o surpriză uriașă. Sezonul 2 din Clanul aduce personaje în plus dar și o poveste radical schimbată.

A început numărătoarea inversă până la momentul în care fanii vor putea urmări continuarea poveștii serialului fenomen difuzat de Pro Tv. Se pare că vor avea parte de o surpriză uriașă în primul episod din Clanul sezonul doi. Povestea ce i-a ținut atâta timp cu sufletul la gură va continua într-un mod neașteptat.

Înainte de premiera Clanul sezonul 2, ce va avea loc duminică, 19 februarie 2023, de la ora 20:00, oamenii au primit deja câteva indicii legate de schimbările ce îi așteaptă în următoarele episoade.  „Mă simt ca un tată înainte de naștere, ca să folosesc o analogie care are relevanță în momentul de față. Sunt emoționat, foarte fericit că știu ce am filmat și că lucrurile funcționează cum mi-am dorit. Sunt multe lucruri care se întâmplă. Să se aștepte la o rezolvare a ecuației «Tătuțu e viu sau mort?», după care o să avem parte de personaje noi, actori fabuloși: Elvira Deatcu, Maria Obretin, Dan Condurache. Aceștia intră și modifică cu totul direcția poveștii noastre“, a declarat regizorul Anghel Damian, într-un interviu pentru protv.ro.

Așadar, în afară de noile personaje ce se vor alătura poveștii, fanii vor afla și ce s-a întâmplat, de fapt, cu „Tătuțu”. „Tătuțul meu și al vostru e rece… dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm clanul. Clanul lui Măcelaru nu moare“, le va spune Pelicanu oamenilor din Clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?“, va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu!

Galerie foto


Vizualizări: 1,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: