Șapte concurenți de la „Survivor, în pericol de eliminare după noul regulament

Pro TV a schimbat regulile de eliminare din cele două echipe de la Survivor în această săptămână. Astfel că după jocurile de luni și marți va avea loc o eliminare surpriză iar șapte concurenți sunt în pericol de eliminare.

Survivor se anunță a fi un concurs cât se poate de incendiar și a devenit și mai atractiv după ce s-au schimbat puțin regulile de ieșire din concurs. Șapte concurenți de la „Survivor sunt acum în pericol de eliminare după ce s-au jucat două jocuri de imunitate.

Pentru echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023, ultimele săptămâni au fost destul de dificile. Aceștia au pierdut doi concurenți, mai exact pe Vica Blochina care a fost eliminată săptămâna trecută, dar și pe Jorge, care a fost nevoit să se retragă din competiție din cauza problemelor medicale, după ce s-a accidentat pe traseu.

Anterior și Sebastian Dobrincu a plecat de la Survivor România în urmă cu câteva ediții tot eliminat din cauza problemelor medicale. La fel ca și în cazul lui Jorge, concurentul s-a accidentat pe traseu și avea nevoie de îngrijiri medicale, deci se pare că norocul nu prea e de partea Faimoșilor în acest sezon.

Dar lucrurile nu se liniștesc, ci din contră, devin și mai complicate pentru că un alt concurent din echipa Faimoșilor urmează să plece acasă după ce în ediția de marți, 7 februarie, Războinicii au câștigat Jocul pentru Imunitate cu un scor de 10-6. 

Faimoși îi vor acasă fie pe Bianca Patrichi fie pe Remus Boroiu. Cei doi concurenți au fost nominalizați de întreaga echipă, voturile fiind egale. De cealaltă parte, Ada l-a nominalizat, după criterii sportive, pe Kamara pentru eliminare. DOC pe de altă parte a nominalizat-o pe Carmen Grebenișan pentru eliminare, asta în ciuda faptului că vedeta a adus o serie de puncte importante echipei sale de la debutul competiției Survivor România și până în prezent.

Carmen Grebenișan, Kamara, Remus Boroiu și Bianca Patrichi au fost nominalizați spre eliminare la Survivor dar nu sunt singurii, pentru că lor li se alătură și trei Războinici.

La al doilea joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii i-au învins pe Războinici, care au făcut și ei nominalizări pentru eliminare. După ce Andrei Krișan și Andreea Moromete au câștigat colanele de imunitate, Codruța, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag au fost propuși spre eliminare. Codruța a fost nominalizată de majoritatea concurenților din echipa Războinicilor, Alexandra Ciomag a fost propusă de Andreea Moromete, iar Andrei Neagu de Andrei Krișan.

Vizualizări: 1,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: