Încă o războinică eliminată de la Survivor

Codruța Began, concurenta de la show-ul TV Survivor 2023 la Războinici a fost eliminată în această săptămână de telespectatori. Pentru cele șase săptămâni pe care le-a petrecut în jungla din Republica Dominicană războinica va încasa peste 6000 de euro.

Survivor România 2023 nu este doar o luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro concurenții fiind plătiți săptămânal cu o sumă pe care au negociat-o anterior cu producătorii show-ului.

Concurenta din echipa Războinicilor, Codruța Began, antrenoare de fitness și profesor de sport din Constanța, a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă în ultima săptămână.

Așadar, potrivit informațiilor din presă, „războinicii” sunt remunerați cu câte 1.000 – 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla Dominicană, în funcție de contractul fiecăruia. Codruța Began a stat 6 săptămâni în junglă și se întoarce acasă cu o sumă între 6.000 și 9.000 de euro.

Profesoara de sport a vorbit despre experiența sa din junglă pdntru protv.ro și a numit câțiva concurenți, pe care îi consideră puternici și cu mari șanse de a câștiga trofeul Survivor 2023. „Simțeam că voi fi eliminată, pentru că mi-am exprimat dorința de plecare de mai multe ori. (...) N-am plecat prima, n-am plecat după o săptămână, am plecat după 4 nominalizări. Chiar am luptat cu toate forțele mele, cred că înaintea mea au plecat 9 persoane, deci cred că pot să plec cu capul sus”, a spus Codruța Began care a numit câțiva concurenți care ar putea ajunge în finala competiției Survivor: „Alin Chirilă este cel mai puternic dintre toți. Din punct de vedere sportiv este peste toți, chiar și peste Faimoși. Nu există alt concurent care să-l depășească. Andreea Moromete m-a surprins plăcut. Evoluția ei, transformarea ei este radicală. S-a făcut o frumoasă leoaică războinică. Eu așa o văd. Chiar le-am spus că pe ei doi aș vrea să-i văd în finală. M-aș bucura și de Robert, care este constănțeanul meu, să-l văd acolo. M-aș bucura și pentru Lucianna. Înainte de a avea conflictul cu Dan Ursa, până la acea răbufnire a lui, îl vedeam în finală. Acum îmi doresc să câștige cine va fi mai bun până la capăt și cel mai rezistent din toate punctele de vedere, dar să fie cu fairplay”.

În cele cinci săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Codruța Began a dat dovadă de multă determinare, reușind să aducă multe puncte pentru echipa sa. Ea spune că ar mai fi rezistat în competiție, dar faptul că și-a exprimat cu voce tare dorința de a pleca acasă, invocând dorul de cei dragi, i-a făcut pe colegii ei să o propună spre eliminare. 

Vizualizări: 1,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: