Cleopatra Stratan, rochie de mireasă atipică la nuntă

La o săptămână de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat și religios. Ceremonia a avut loc la Chișinău, într-un cadru intim iar fiica lui Pavel Stratan a uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă pentru acest eveniment deosebit.

Cleopatra Stratan a atras toate privirile la nuntă pentru că a optat pentru o rochie de mireasă extrem de frumoasă și simplă. Cununia religioasă a avut loc la Chișinău, orașul natal al miresei. Fericitul eveniment a fost unul atipic, fără nași de cununie. Astfel, ceremonia a fost una restrânsă, la care au fost prezente doar rudele cele mai apropiate. „Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a precizat Edward Sanda pe Instagram.

Cununia civilă a fost organizată într-un cadru de poveste, în aer liber. Lângă o boltă elegantă cu trandafiri albi și în fața invitaților pentru care au fost pregătite scaune albe, Cleopatra și Edward au spus DA.

Ceremonia a avut parte și de un moment inedit, oferit chiar de tatăl artistei, Pavel Stratan care a cântat pentru fiica lui și pentru ginerele său.

Deși Cleopatra Stratan și Edward Sanda se cunosc de foarte mult timp, cei doi formează un cuplu de doar un an și jumătate. Artista a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, în octombrie 2020, atunci când a împlinit 18 ani. După ce artista și-a încheiat studiile la Chișinău, s-a mutat cu iubitul ei în Capitală, iar la jumătatea lunii august, tinerii îndrăgostiți au devenit soț și soție.

Galerie foto




Vizualizări: 1,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: