Cătălin Scărlătescu, în relaţie cu o actriță

Chef Cătălin Scărlătescu a fost întotdeauna un bărbat discret în ceea ce priveşte viaţa sa amoroasă. Povestea de dragoste pe care celebrul bucătar o trăieşte în prezent alături de o cunoscută actriţă din România a intrat însă recent în atenţia presei.

De-a lungul timpului, colegii săi au încercat să îl ajute să îşi găsească sufletul pereche, însă până acum nimeni nu a reuşit să îl ducă la altar pe celebrul jurat de la „Chefi la cuţite”.

Scărlătescu a explicat în interviurile sale că nu îi place să dea detalii despre viața lui privată și preferă ca lumea să-i aprecieze realizările profesionale şi să vorbească mai puțin despre aventurile amoroase. Chiar dacă nu s-a afişat în public la braţul femeilor care au trecut prin viaţa lui, aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostelor partenere, iar recent juratul a recunoscut faptul că se află într-o relaţie.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Celebrul bucătar are o relaţie de ceva timp cu actriţa Doina Teodoru, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor.

Scărlătescu a publicat chiar o fotografie pe pagina sa de Instagram alături de frumoasa actriţă.

Vizualizări: 3,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: