De ce vine Catherine Zeta-Jones la București

Actrița Catherine Zeta-Jones va veni în România în această toamnă. Vedeta va filma la Bucureşti pentru noua serie Familia Addams pe care Netflix o pregătește de lansare.

Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticiei. Ea va juca alături de Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday Addams, și Luis Guzmán, în rolul lui Gomez Addams, soțul Morticiei. Producția se va numi Wednesday Addams și va avea opt episoade, fiind descris de Netflix că un mister supranatural, care prezintă anii lui Wednesday Addams că studentă la Academia Nevermore. Filmul este regizat de Tim Burton iar filmările se vor realiza în România și vor începe în octombrie.

De îndată ce a fost anunțat proiectul lui Burton, conversațiile s-au îndreptat către actorii care vor aduce la viață membrii familiei iconice Addams. Serialul TV original a debutat în 1964 și a rulat timp de două sezoane pe ABC. Mai târziu, spectacolul a fost adaptat într-o serie de filme cu Raul Julia și Anjelica Huston în rolul lui Gomez și Morticia. Succesul filmului a fost în mare parte atribuit performanței Christinei Ricci ca Wednesday Addams, dar strălucita fiică Addams, cu o înclinație pentru tortură.

Cunoscuta actriță Catherine Zeta-Jones a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar cu rolul din musicalul „Chicago” în 2003. Alte filme în care a jucat sunt „The Mask of Zorro”, „Entrapment” şi „Ocean’s 12”.

Vizualizări: 1,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: