Clujenii nu vor prelungiri în meciul cu ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu va evolua contra celor de la Universitatea Cluj în sferturile Cupei României iar clujenii spun că se gândesc deja la finala cupei. Cele două echipe s-au întâlnit săptămâna trecută la Târgu Jiu, în campionat, unde ardelenii s-au impus cu scorul de 2-1.

Ambele echipe sunt angrenate în lupta la play-off-ul Ligii 2, dar vor și un parcurs lung în cupă dar entuziasmul e unul mare în Ardeal, mai ales ținând cont de rezultatele foarte bune înregistrate în acest an.

Costel Enache, antrenorul Universității Cluj, a prefațat confruntarea cu echipa lui Flavius Stoican, precizând că speră la o victorie a ”studenților” în cele 90 de minute, fără prelungiri. ”Cred că suntem pregătiți. Luăm în calcul orice scenariu. Încercăm să pregătim orice scenariu. Ar fi ideal să terminăm lucrurile rapid, în favoarea noastră, după 90 de minute, dar ne așteaptă un joc greu, cu un adversar puternic. Un adversar cu un sezon foarte bun, un adversar cu un joc consistent. Cu o forță ofensivă, chiar dacă în ultimele jocuri oficiale, a pierdut. În jocul cu noi am simțit forța ofensivă, iar la Constanța a ratat foarte mult. Trebuie să fim foarte, foarte atenți să ne așteptăm la un joc foarte greu. E o parte bună și că nu facem deplasarea până la Târgu Jiu, pentru că era o deplasare lungă. Sper să găsim și soluții, pentru a desface apărarea adversă, pentru că sistemul nostru de joc se potrivește mai bine în anumite partide”, a spus antrenorul „şepcilor roşii”, precizând că nu va menaja pe nimeni pentru acest meci: ”Toți jucătorii noștri sunt odihniți. Avem o echipă cu o medie de vârstă foarte bună și care are doar câteva meciuri. Toți jucătorii noștri pot să joace, nimeni nu e obosit. Ar fi o performanță mare pentru jucători și ar fi ca o recompensă pentru ultima perioadă în care am muncit foarte mult și am stat mult împreună. Chiar i-am văzut foarte preocupați de ceea ce fac, dornici să facă lucruri frumoase și ar fi cea mai mare bucurie a mea să îi văd pe ei bucuroși, în urma reușitelor profesionale. Ne dorim să facem performanță pe ambele planuri, și în campionat și în Cupa României”.

Partida dintre U Cluj și ACS Viitorul Târgu Jiu este programată miercuri, de la ora 17:30. În urmă cu două etape din Liga 2, cele două echipe s-au întâlnit la Târgu Jiu unde ardelenii au câștigat cu 2-1.

Universitatea Cluj a trecut de UTA în optimile Cupei României, cu scorul de 2-1, în timp ce  ACS Viitorul a trecut de Gaz Metan Mediaș, scor 1-0.

În privința situației din Liga 2 a celor două echipe, U Cluj e pe 6, cu 26 de puncte în 15 meciuri, în timp ce echipa lui Stoican ocupă poziția a 8-a după același număr de partide, dar cu un punct mai puțin decât ardelenii.

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: