Craiova a pierdut un jucător de bază pentru meciul din cupă

Învinsă în primul meci al „dublei” cu Chindia Târgovişte, în campionat, Universitatea Craiova nu poate conta pe golgheterul Alexandru Cicâldău, în meciul de marţi, programat tot la Buzău, în sferturile de finală ale Cupei României.

Decarul vicecampioanei este suspendat pentru duelul cu formaţia lui Emil Săndoi, după ce a încasat cartonaş galben atât în partida din şaisprezecimi, cu Progresul Spartac, cât şi în cel din optimi, cu FC Botoşani. Mijlocaşul de 23 de ani a lipsit într-un singur meci din acest sezon, cel de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, pierdut cu 0-1, Cicâldău având atunci coronavirus, după cum a informat Pro Sport.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Alex Cicâldău a acumulat nouă goluri şi două pase decisive în cele 26 de meciuri în care a evoluat în acest sezon, fiind, după Mirko Pigliacelli, care este integralist, cel mai folosit jucător din lotul Universităţii Craiova.

Astfel, în meciul din sferturile Cupei României, oltenii nu vor conta pe principalii marcatori ai echipei, Alex Cicâldău – 9 goluri în acest sezon în toate competiţiile, şi Elvir Koljic – 6 goluri. Bosniacul a revenit la antrenamente după grava accidentare suferită acum 5 luni, dar încă nu este apt de joc.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: