Competiție sportivă de iarnă pentru femei, în costum de baie. Vezi unde!

Complexul sportiv Arena Platoș Păltiniș din Sibiu încheie sezonul de iarnă într-un mod inedit. În data de 6 martie va organiza competiția Bikini Race, dedicată exclusiv doamnelor și domnișoarelor, care vor trebui să-și demonstreze aptitudinile sportive îmbrăcate în costum de baie.     

Bikini Race va fi ultimul eveniment al acestui sezon în complexul Arena Platoș Păltiniș din zona Sibiului și va avea loc duminică, 6 martie. "Bikini Race închide un an dificil, în care lipsa zăpezii naturale și temperaturile neobișnuit de ridicate au scurtat considerabil durata sezonului de ski. Prin urmare, Slide and Freeze, evenimentul care închidea în fiecare an sezonul, va fi anulat", au anunțat organizatorii.  

Chiar și așa, sezonul se va încheia cu multă veselie și distracție. Pentru prima dată în istoria acestui concurs, concurentele la Bikini Race nu vor trebui să înfrunte temperaturi sub 0 grade pentru duminică se anunță o zi chiar caldă. Cea de-a patra ediție a celui mai așteptat eveniment pe pârtiile complexului Arena Platoș Păltiniș va fi compusă din trei probe. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, ski sau snowboard, contracronometru. Va urma apoi proba de defilare pe banda rulantă a școlii de ski, urmând să arunce la coș cu cele trei mingi de baschet amplasate pe traseu. Ultima probă este parcurgerea unui traseu aplicativ, o probă unde se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă dar și impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Premiile sunt extrem de consistente, spun organizatorii. Câștigătoarea Bikini Race va pleca acasă cu o invitație la festivalul Electric Castle și un voucher în valoare de 1000 de lei la magazinul Hervis. Locurile 2 și 3 primesc, de asemenea, invitații la Electric Castle și vouchere Hervis în valoare de 500, respectiv 250 de lei. În ziua concursului înscrierile vor avea loc între orele 9:30 și 11:30. Competiția este programată să înceapă de la orele 12.

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: