Comuna în care localnicii înoată în noroi. Cum explică primarul!

Comuna gorjeană Samarinești este campioană la capitolul drumuri neasfaltate. Noul primar Iulian Giurgescu nu avea cum să rezolve problema în câteva luni. 

Marian Ardeiu, fostul primar la Samarinești, spunea la un post de televiziune că a scos la licitație 14,5 kilometri de drumuri comunale, pentru suma de 20,8 milioane de lei, a câștigat o firmă care însă n-ar fi agreată de liberalul Giurgescu.

Giurgescu susține, pe de altă parte, că procedura n-a fost organizată legal, pentru că nu există sursă de finanțare. "Cum și-ar putea imagina cineva, într-o comună în care nu există un metru de asfalt, că indiferent cine ar fi primar ar putea să nu accepte să asfalteze", a spus primarul la Radio Infinit. Acesta spune că licitația s-a ținut fără sursă de finanțare, astfel că a cerut unor instituții abilitate să verifice cum s-a semnat un contract de milioane de euro fără sursă de finanțare. "Nu deveneam captiv cu tot cu primărie?", a spus Iulian Giurgescu.

Pe pagina de facebook Buletin de Samarinești, primarul este acuzat că a avut bani pentru pietruire, dar lucrarea nu a fost de calitate. "Asta se întâmplă când o primărie este condusă de oameni incompetenți care nu cunosc legile și care fac totul după ureche! Asa arată 65.000 de euro dați cu dedicație omului cu care ne-am plimbat de gât în campanie electorală! Rugăm organele abilitate să se autosesize", este o parte din textul care însoțește pozele cu noroaiele din Samarinești.

Vizualizări: 2,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: