Concediile amână sancțiunile în PSD

Concediile amână orice analiză în cadrul Partidului Social Democrat Gorj. Dat fiind faptul că foarte mulți social-democrați sunt în concediu în această perioadă, liderul partidului a luat decizia de a analiza eșecul de la alegerile parțiale tocmai la toamnă. Tot pentru atunci au fost amânate și discuțiile cu aleșii locali din Motru și Drăguțești care nu au respectat alianța PSD-ALDE.

„Din cauza faptului că traversăm o perioadă de vară și foarte mulți dintre colegii noștri sunt în concediu de odihnă, conducerea partidului a stabilit ca această analiză să aibă loc în toamnă. Atunci ne putem regrupa și putem să stabili, pe lângă măsurile pe care trebuie să le luăm, dacă se impune, atât la Târgu Jiu, cât și la Drăguțești, și un calendar de acțiuni, astfel încât, în trei ani, să putem câștiga aceste localități”, a explicat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

De asemenea, liderii PSD urmau să dezbată și funcționarea alianței cu cei de la ALDE. La Motru și la Drăguțești, aceasta nu mai dă roade, iar președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunțat că trădătorii vor fi sancționați dur.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: