Vîlceanu, despre Bobaru: Are frustrări!

Noi contre între preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, şi primarul liberal de la Bumbești Jiu, Constantin Bobaru. Vîlceanu spune că edilul „are frustrări” și îi cere să facă și opoziție, explicând că acesta vorbește public numai despre PNL și „uită să-și critice adversarii politici”. „Cred că a fost o rătăcire în gândirea dumnealui”, a reacţionat Bobaru.

Discuția a pornit de la afirmaţia primarului Bobaru potrivit căreia PNL nu are niciun merit în câştigarea alegerilor de la Târgu Jiu. „Domnul Bobaru are anumite frustrări pe care nu le înțeleg. Fiecare dintre noi avem un moment în care suntem, să spunem, atacanți și suntem văzuți. Domnul Bobaru a avut perioada dânsului la locale, cred că nu vrei să fii tot tu în permanență în prima linie. Aș vrea să cred că primarii, mai ales atunci când vin în emisiuni televizate, fac și critică sau fac și opoziție la PSD, nu vorbesc numai de PNL. În discursul domnului Bobaru există numai PNL”, a declarat Dan Vîlceanu, la Radio Infinit.

Constantin Bobaru a avut o replică acidă la spusele liderului liberal. „Cred că a fost o rătăcire în gândirea dumnealui. Eu nu acționez din frustrări și nu am de ce să am frustrări. Dacă știe dumnealui pe cineva cu frustrări, poate se reorientează. Eu nu am frustrări și nu știu la ce se referea. Am spus că victoria la alegerile din 11 iunie la municipiul Târgu Jiu se datorează lui Marcel Romanescu, în mare parte. Nu exclusiv. Lucrul acesta se bazează pe un raționament logic și firesc”, a comentat Constantin Bobaru, explicând că fiecare face politică așa cum consideră. „Eu nu am înțeles vreodată și nu voi înțelege vreodată că a face politică înseamnă să ataci pe cineva (...). Cred că am mai multe ștate de funcții în PNL decât mulți alții și cred că eu am lucrat în PNL și nu m-am plimbat pe la alte partide”, a explicat liberalul.  

Vizualizări: 1,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: