Concurs pentru şefia Aparegio. Pătrăşcoiu: Mai vreau un mandat!

Postul de director general al celei mai mari societăţi de apă şi canal din Gorj a fost scos la concurs. Cei care doresc să se înscrie la selecţia organizată de Aparegio îşi pot depune candidaturile până în data de 21 mai. Traian Pătrăşcoiu, directorul general interimar, spune că vrea un nou mandat.

Societatea Aparegio este condusă interimar de Traian Pătrăşcoiu încă de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, atunci când i-a expirat mandatul câştigat în baza unui concurs derulat în februarie 2015. Mai întâi a fost selectat un nou Consiliu de Administraţie, iar acum a fost scos la concurs şi postul de director general.

Operatorul regional de apă şi canal a contractat un recrutor privat pentru a face selecţia. Cei care doresc să-şi depună candidatura mai au la dispoziţie o săptămână. Traian Pătrăşcoiu anunţă că vrea un nou mandat. „Acum se depun dosare, după care urmează nişte etape. Este un evaluator extern care stabileşte termenele. Eu îmi depun candidatura, este la mine în dulap. Săptămâna viitoare îmi depun candidatura. Mai vreau un mandat de 4 ani. Îmi place, pentru mine este o provocare ce-i de făcut aici”, a declarat Traian Pătrăşcoiu.

Candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Una dintre ele este să aibă studii superioare de lungă durată în domeniul tehnic, economic sau juridic. Se mai cere o vechime în muncă în specialitatea studiilor de minimum 15 ani, dar şi „experienţă relevantă în funcţii de conducere/coordonare/ administrator/director” pe o perioadă de minimum 10 ani. Mai mult, cei care au condus întreprinderi care au înregistrat profit minimum 3 ani din ultimii 5 ani vor fi avantajaţi la această selecţie. Directorul general va fi selectat în baza unui interviu.

Vizualizări: 1,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: