Dispută pe seama venirii McDonald’s la Târgu Jiu

McDonald’s s-a interesat de posibilitatea de a deschide un punct de lucru la Târgu Jiu, în incinta stadionului care a fost modernizat cu 20 de milioane de euro. Vestea a fost dată de primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. „Am fost contactaţi acum o lună şi jumătate de către reprezentanţii de la McDonald’s şi a rămas ca după ce se finalizează investiţia, sau chiar înainte, să vină la Târgu Jiu. Şi-au anunţat de două ori vizita. Din păcate, au apărut ceva probleme şi nu au mai ajuns, dar noi aşteptăm în perioada următoare să vină la Târgu Jiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Viceprimarul Aurel Popescu spune însă că solicitarea celor de la McDonald’s a fost înaintată la primărie în urmă cu un an, dar că nu le-a răspuns nimeni. „În iunie 2017 solicitarea a fost înregistrată la Primăria Târgu Jiu, dar până acum actuala conducere nu a oferit un răspuns. Sper, totuşi, că se va rezolva, pentru ca am primit multe cereri în acest sens”, a reacţionat Aurel Popescu.

Conform solicitării de la acea vreme, McDonald’ cerea un spaţiu de aproximativ 300 mp în incinta stadionului.  

Municipalitatea nu a luat încă o decizie cu privire la modul în care vor fi administrate spaţiile comerciale de la stadion, acolo fiind construit inclusiv un hotel de patru stele. La un moment dat se discuta despre organizarea unei licitaţii internaţionale pentru atribuirea spaţiilor pretabile pentru activităţi de comerţ. „Eu asta mi-aş dori, dar trebuie să avem discuţii şi în cadrul primăriei, şi cu Consiliul Local, să vedem exact care este cea mai bună soluţie”, a mai spus primarul Romanescu.

Vizualizări: 3,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: