Concurs pentru un post de asistent medical generalist

Penitenciarul din municipiul Târgu Jiu va organiza un concurs pentru a ocupa postul vacant de asistent medical generalist. Toți cei interesați de acest post, și care îndeplinesc condițiile impuse, trebuie să își depună dosarul de înscriere, la sediul unităţii, până cel târziu în data de 31 ianuarie 2023.

Candidații interesați de acest post trebuie să fie absolvenți de studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, dar și absolvenți de studii medii sau postliceale în specialitatea asistent medical generalist.

Conform anunțului postat pe site-ul ANP, concursul va consta în trei probe: proba practică de verificare a aptitudinilor necesare îndeplinirii atribuţiilor de serviciu, interviul și proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

De asemenea, înainte de a ajunge la probele din concurs, candidații vor trebui să treacă de o testare psihologică și de una medicală.

În același anunț se precizează că prima probă de concurs se va desfăşura după cel puţin 45 de zile calendaristice de la data publicării anunţului, respectiv nu mai devreme de data de 21.02.2023.

În total, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 60 posturi vacante de asistent medical generalist, pentru unităţile penitenciare subordonate.

Vizualizări: 2,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: