Condamnat să nu mai intre câțiva ani în bar

Gorjeanul Cristian Mihai Rotaru și fiul său minor au fost condamnați în această săptămână de Tribunalul Gorj, după un scandal care a avut loc într-un bar. Cei doi și-au recunoscut fapta și au beneficiat de clemență.

Astfel, Mihai Rotaru a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, dar timp de patru ani i s-a luat “dreptul de a se afla în locuri de distracţie-agrement din categoria baruri, restaurante, cluburi, discoteci şi pab-uri unde se consumă băuturi alcoolice”. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 100 de zile la Primăria comunei Slivileşti, judeţul Gorj.

Minorul a scăpat de pedeapsa penală, după ce partea vătămată Silviu Olteanu și-a retras plângerea. Judecătorii au decis totuși să îi consemneze la sfârșit de săptămână, timp de opt săptămâni, când acesta va avea și el interdicție în baruri și va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune.

Sentința pronunțată pe 14 mai de Tribunalul Gorj nu este definitivă. Victima a fost în stare gravă după bătaia primită, fiind internat la spitalul din Craiova. (A.A.)

Vizualizări: 2,927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: