Conferință despre finanțările disponibile în Gorj. Cum te înscrii!

Antreprenorii români și companiile interesate de finanțarea nerambursabilă în energie regenerabilă vor avea ocazia de a descoperi cele mai noi oportunități de dezvoltare pentru afacerile lor la conferința "Fonduri Europene si Energie Verde", organizată de Fabrica de Consultanță și ENERGOLOOP, la Târgu Jiu.

Evenimentul va avea loc în data de 10 august 2023, începând cu ora 12:00, la Anna, Salon Premier, Târgu Jiu, Str. Aleea Digului nr. 5.

Speakerii de marcă ai conferinței vor explora diversele oportunități de finanțare disponibile pentru mediul privat, cu accent pe investițiile în energie regenerabilă, precum eoliene, solare, biomasă, biogaz, energie geotermală sau sursa hidro. Prin prezentările și discuțiile susținute, participanții vor putea înțelege mai bine criteriile de eligibilitate, procedurile de aplicare și termenele limită pentru a accesa aceste finanțări valoroase.

Evenimentul va aborda, printre altele, două teme de interes major pentru antreprenori: "Surse de finanțare nerambursabilă pentru medii private medii și mici" și "Investiții în energie regenerabilă pentru dezvoltarea durabilă a afacerii".

Din lista vorbitorilor fac parte personalități cu experiență și expertiză vastă în domeniul accesării fondurilor europene și energiei regenerabile, printre care se numără:

Liciniu LUPU - Fondator & CEO Fabrica de Consultanță
Eduard FARISEU - CEO ENERGOLOOP
Alexandru DRAGOMIR - Director Executiv Fabrica de Consultanță
Sonia BANDREA - Director Vânzări Fabrica de Consultanță

Printre subiectele abordate în cadrul conferinței se numără:

Fondul pentru modernizare în România - program derulat la nivel național pentru investiții în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile.
Parteneriatul FdC & ENERGOLOOP pentru viitorul electric.
Programul Regional Sud-Vest Oltenia - apel de proiecte pentru IMM-urile din județele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți.
Programul Tranziție Justă - vizează investițiile făcute de microintreprinderile și IMM-urile din județele Gorj, Hunedoara, Dolj, Galați, Prahova și Mureș.
Schema de ajutor de stat HG 807/2014 - finanțarea investițiilor noi cu impact major în economie.
CONSTRUCTPLUS - Programul național pentru dezvoltarea producției interne de produse și materiale de construcții.
INVESTALIM - Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare.
Evenimentul se adresează atât antreprenorilor cât și angajaților companiilor interesate să acceseze finanțări nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor lor. Participarea la conferință este gratuită, însă numărul de locuri este limitat. Înregistrarea se poate face  AICI.

Persoanele interesate pot obține mai multe detalii despre conferință și înregistrare de la Ella Botez, la numărul de telefon +40 734 556 459 sau prin e-mail la adresa [email protected].

Conferința "Fonduri Europene si Energie Verde" este un eveniment de referință în domeniul accesării fondurilor nerambursabile, organizat de Fabrica de Consultanță în parteneriat cu ENERGOLOOP. Fabrica de Consultanță are o experiență de peste 16 ani în servicii de consultanță în accesarea fondurilor europene, guvernamentale sau din alte surse, având un portofoliu impresionant de proiecte implementate cu succes în valoare de peste 215 milioane Euro. Pe de altă parte, ENERGOLOOP, sub forma unui hub fotovoltaic, oferă soluții complete pentru proiecte de autoconsum în sectorul industrial din România, având în prezent finalizate proiecte cu o putere totală instalată de aproximativ 6 megawați.

Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: