Consilier revoltat: E inadmisibil să furăm în halul ăsta!

Consilierul local Leonida Belgher e foc şi pară după ce a aflat câţi bani vor ajunge la Alimpeşti pentru reabilitarea unui drum judeţean distrus de inundaţii. Acesta susţine că suma este prea mare şi banii vor fi îngropaţi în pământ.

Guvernul a anunţat că va aloca 1,7 milioane de lei pentru reparaţiile de care este nevoie la drumul judeţean care leagă localitatea gorjeană Alimpeşti de comuna Alunu din Vâlcea. Leonida Belgher este de părere că drumul a fost făcut prost de la început, iar banii ar fi prea mulţi pentru acest obiectiv. „Le-am spus să bage un tub de colectare a apelor pluviale pentru că nu avea pe unde să treacă apa. Nu m-au luat în seamă şi au pus asfaltul aşa. Era imposibil să ţină acel asfalt în condiţiile în care apa băltea dincolo de asfalt. Este extraordinar de mare această sumă de 17 miliarde de lei (n.r. lei vechi). Să-mi dea mie 50 de mii de lei şi garantez lucrarea zece ani şi o fac eu. E inadmisibil să furăm banii în halul ăsta! Trebuie să ne oprim! Nu e prima dată când prin comuna asta se fură extraordinar de mulţi bani. Acum doi ani, s-au mai alocat 4,5 miliarde (n.r. lei vechi) pentru un drum. A pus nisip, l-a tasat. A ţinut o săptămână şi s-au dus 4,5 miliarde de lei (n.r. lei vechi)”, a declarat Leonida Belgher, la Radio Infinit.

Consilierul local pune greşeala pe seama celor care au evaluat pagubele produse de inundaţii. „Poate să fie expertul lui Papa Pius. Ăştia şi-au cumpărat diplomele cu bani. Chiar se merită să îngropi 17 miliarde de lei (n.r. lei vechi) acolo? Să mergem la faţa locului. Nu le e ruşine? Trebuie să-i oprim! Toţi stau şi se uită la ei cum ne tâlhăresc şi nimeni nu ia atitudine”, a încheiat Belgher.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: