Copiii deştepţi din Băleşti, trimişi pe litoral

Cei mai buni elevi din comuna Băleşti vor fi răsplătiţi de autorităţile locale. Primăria și Consiliul Local Băleşti trimit în tabără, la Năvodari, pe cheltuiala lor, 15 copii care timp de un an au stat cu burta pe carte şi au obţinut rezultate excepţionale la învăţătură.

Au învățat bine în anul școlar 2016-2017, iar autoritățile locale vor să le răsplătească munca depusă. Cincisprezece elevi merituoşi vor merge în tabără la Năvodari, timp de o săptămână. Au fost selectați cei mai buni cinci elevi de la fiecare unitate de învăţământ din comună. „Primăria Bălești și Consiliul Local acordă elevilor cu rezultate extraordinare la învățătură, de pe raza comunei, tabără la Năvodari. Sunt elevii care au cele mai mari medii. Este o premieră la Bălești. Copiii vor fi însoțiți de două cadre didactice. Tabăra va fi în jurul datei de 21 iulie. Deplasarea se va face cu microbuzul școlar”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Cheltuielile cu deplasarea și cazarea copiilor sunt suportate integral din bugetul local. Autoritățile locale din Bălești au alocat pentru această acțiune aproximativ 10.000 de lei. Primarul Mădălin Ungureanu promite că va repeta acţiunea şi anul viitor.

Vizualizări: 6,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: