Copiii, invitaţi la horă, la mall

Reprezentanţii centrului comercial Shopping City Târgu Jiu au pregătit o serie de evenimente prin care vor marca cum se cuvine Ziua Unirii Principatelor Române. „În aşteparea zilei de 24 ianuarie, am pregătit pentru cei mici un eveniment special, care să le amintească de tradiţiile şi obiceiurile minunate ale poporului român”, au anunţat reprezentanţii centrului comercial.

Manifestările vor avea loc duminică, 21 ianuarie, de la ora 17. Copiii sunt invitaţi să ia parte la Hora Unirii. De asemenea, va fi amenajat Sporul Casei, un atelier de creaţie unde cei mici vor putea confecţiona sticle incolore cu diverse tipuri de seminţe, menite să aducă spor şi noroc pe tot parcursul anului. Cei mai mici dintre clienţi vor putea lua parte şi la dansuri populare, pentru a învăţă diverse stiluri. Va mai fi amenajat şi un atelier de pictură „Mânuţe dibace”, dar şi un atelier de creaţie în care cei prezenţi vor putea realiza steguleţe tricolore.

Micuţii care vor ajunge duminică la centrul comercial din zona de sud a municipiului sunt aşteptaţi cu baloane şi sesiuni de face painting.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: