Copil de zece ani, internat cu Covid-19 în Gorj

Un copil de zece ani din zona Motru este internat la spitalul din Târgu Cărbunești, alături de mama și bunica lui, toți trei fiind infectați cu noul coronavirus.

Informația a fost confirmată la Radio Infinit de Constantin Târziu, directorul spitalului din Târgu Cărbunești, unde în această perioadă sunt tratați doar pacienți cu Covid-19. "Avem 17 pacienți, dintre care un copil de 10 sau 11 ani. Starea generală a pacienților este bună", a comunicat Târziu. Copilul a ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni și este puțin speriat. Dacă va fi nevoie, va fi consiliat de un psiholog prin telefon.

Direcția de Sănătate Publică Gorj anunță că numărul gorjenilor internați cu Covid-19 a ajuns la 32. O parte dintre pacienți se află pentru tratament la spitalul din Târgu Jiu.

Și la spitalul din Motru sunt aduși pacienți din multe zone ale județului, cum ar fi Padeș, Cătunele, Văgiulești, Turceni și Runcu. Cei cu suspiciuni rămân aici, în izolare, până la primirea rezultatului testelor. Dacă rezultatul este pozitiv, sunt transferați pentru tratament la Târgu Jiu sau Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 11,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: