Copil din Târgu Jiu, oprit la frontieră. Tatăl lui, dus la psihiatrie!

Un copil în vârstă de 8 ani din Târgu Jiu a ajuns joi, 27 iunie, în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Suceava. În cursul nopții de joi spre vineri, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au identificat un minor în vârstă de 8 ani, însoțit de tatăl acestuia, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu, care nu aveau asupra lor nici un document de călătorie.

La momentul controlului la frontieră, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, tatăl a avut un comportament violent și agresiv cu minorul pe care îl însoțea. În acest caz, a fost necesară intervenția și internarea adultului la Spitalul de Psihiatrie Siret, iar minorul a fost dus în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Suceava.

Tatăl copilului a plecat din spital și a mers la centru să își vadă copilul, dar acolo a fost informat că mama și bunicul patern al copilului se află în drum spre Suceava, pentru a lua copilul acasă. „După o jumatate de oră, domnul a devenit recalcitrant, pierzându-și răbdarea și încercând să scoată în mod abuziv copilul din centru, astfel fiind necesară solicitarea apelului de urgenţă 112. Până la sosirea echipajului de intervenție, angajații au reușit să recupereze copilul din mâinile acestuia și să îl evacueze pe bărbatul recalcitrant din curtea centrului, fiind apoi luat în primire de către echipajul de intervenție al poliției. La sosirea bunicului patern și a mamei copilului, tatăl minorului a fugit”, a declarat Rodica Ilisei, şef Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Suceava, citat de monitorulsv.ro.

Minorul a fost predat mamei, iar DGASPC Gorj va monitoriza cauza. (A.A.)

Vizualizări: 3,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: