Corina, Alb Negru și Oana Radu, la Zilele Orașului Țicleni

Localitatea Țicleni va răsuna de cântec și voie bună spre mijlocul lunii august, atunci când au fost programate "Zilele Orașului". Artiști de seamă vor concerta de această dată pentru cetățenii din Țicleni, de ziua lor. Printre cei care își vor da concursul în perioada 19-21 august se numără Corina, Alb Negru, Oana Radu, Niculina Stoican și Constantin Enceanu.

Autoritățile locale din Țicleni s-au pregătit din timp pentru cel mai important eveniment de peste an la nivel de localitate. Astfel, programul "Zilelor Orașului" a fost stabilit în mare încă din luna iunie. Și anul acesta petrecerea se va desfășura pe stadionul din oraș, acolo unde vor fi și comercianții cu parcuri de distracții, terase cu mici și bere și multe alte produse. Cristina Negreanu, directorul Centrului Cultural al orașului Țicleni, a precizat care va fi programul în prima zi de manifestări. "Va fi o acțiune de amploare, vor urca pe scenă artiști cunoscuți la nivel național. Vineri va concerta Niculina Stoican alături de ansamblurile locale Petrolul și Dorul Țicleniului. Pe lângă aceștia vor mai intra pe scenă și tinerii din grupul de instrumentiști "Voinicelul" al Centrului Cultural", a declarat Cristina Negreanu, directorul Centrului Cultural Țicleni.

Sâmbătă, 20 august, vor urca pe scenă interpretele de muzică populară Giliana Rădoi și Marcela Fota. Pentru cei tineri vor concerta tot sâmbătă Oana Radu, care vine însoțită de trupa de dans și Alb Negru. "Am făcut un top al preferinţelor locuitorilor și în programul Zilelor Orașului încercăm să satisfacem toate cerințele, în baza bugetului pe care îl avem", a explicat directorul Centrului Cultural din Țicleni.

Duminică, 21 august, vor cânta pentru cetățenii din orașul Țicleni mai mulți artiști. Programul va fi deschis de Constantin Enceanu. Va urma o interpretare a Elisabetei Vasile, urmată de Claudia Pavel de la Cream și trupa sa de dans, iar în încheiere va cânta Corina care își va aduce și trupa la Țicleni.  

Zilele orașului Țicleni trebuiau să aibă loc inițial în data de 5 iunie însă pentru că au coincis cu alegerile locale, au fost amânate pentru luna august.

Vizualizări: 2,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: