Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cosmin Popescu și-a depus candidatura. Ce listă are la CJ Gorj!

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, și-a depus candidatura pentru un nou mandat, susținut de PSD. Popescu este candidatul cu cea mai mare notorietate, dat fiind că a fost în conducerea CE Oltenia când societatea avea aproape 20 de mii de salariați, a fost secretar de stat, a fost președinte la PDL și acum este președinte executiv la PSD. Cosmin Popescu are susținerea multor primari, inclusiv de la alte partide, ceea ce îi dă un avantaj în această cursă în care votul este uninominal.

Primii cinci pe lista PSD pentru Consiliul Județean Gorj sunt Cosmin Popescu, Cristinel Rujan (fostul prefect), Bogdan Niculescu (medic), Gheorghe Nichifor (profesor de istorie, fost director al Colegiului Național "Ecaterina Teodoroiu" și actual vicepreședinte al CJ Gorj), Dorin Tașcău (director al Colegiului Național "Tudor Vladimirescu").

Lista continuă cu Anca Bordușanu - secretar general al PSD Gorj, Ion Călinoiu - fostul președinte al CJ Gorj, Valentin Popa - liderul Sanitas, Marius Negru - inginer hidro, Dorin Hanu - fostul primar de la Motru, Gabriel Giorgi - fost director Minprest, Constantin Bucălăete - inginer geolog.

Vizualizări: 3,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: