Crețan: Băieții deștepți sunt la butoane

Liderii de sindicat din CE Oltenia au păreri împărțite cu privire la faptul că societatea poate face contracte de energie pe 2 ani. În timp ce unii spun că societatea va avea stabilitate, alții cred că de această măsură vor profita băieții deștepți din piața de energie.

Eugen Iovan, lider sindical al energeticienilor din Turceni, crede că este o veste bună pentru companie: „Este un lucru nu bun, ci foarte bun. Este meritul generalului, domnul Boza, care de la începutul mandatului s-a zbătut să realizeze acest lucru. Contractele pe termen mai mare îţi asigură stabilitate în funcționare”.

Nu de aceeași părere este sindicalistul Constantin Crețan, care consideră că băieții deștepți din energie vor profita de noua reglementare. „Oricum piața energiei va fi speculativă. În general complexul a vândut energie sub cost. Probabil că băieții deștepți din energie vor prinde tot prețuri mici, dar pe termen de doi ani. Băieții deștepți sunt în continuare la butoane și sunt dirijați de către politicieni”. (A.A.)

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: