Cristina Cioplea expune la Târgu Jiu

Iubitorii de artă sunt invitaţi marţi, 13 noiembrie, începând cu ora 12:00, la vernisajul unei noi expoziţii semnate de artista gorjeană Cristina Cioplea. „Aripi” cuprinde lucrări de grafică, pe care artista le-a conceput în decursul a trei luni. Piesele vor fi expuse la Sala Florin Isuf a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj din Târgu Jiu şi vor putea fi admirate timp de o săptămână.

„Aceste «aripi» marchează sfârşitul unei perioade şi începutul alteia. Schimbări în plan fizic şi metafizic. Titlul de asemenea face trimitere la fenomenul «Butterfly effect», dar îi imprimă expoziţiei un aer metafizic (aripi de înger). Fluturii sunt fiinţe efemere, la fel ca şi oamenii. Timpul este relativ şi poate fi raportat la diverse forme de viaţă. De exemplu, durata vieţii unui fluture este de câteva zile, iar durata vieţii unui om de câteva decenii. În ambele cazuri, prea puţin“, a precizat Cristina Cioplea.

Evenimentul face parte din seria de expoziţii dedicate Centenarului Marii Uniri şi organizate de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: