CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă cu echipa campioană

CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu echipa campioană Rapid Bucureşti, dar a avut din nou o prestaţie demnă de Liga Florilor. Rapid s-a impus cu mare greutate, scor 28-25, pe final de meci, după ce formaţia din Târgu Jiu a avut şi trei goluri avans pe tabelă.

Meciul din Sala Rapid a fost unul extrem de echilibrat, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Elevele lui Liviu Andrieş au jucat cu mult curaj, cu ambiţie, fără a ţine cont că în faţă au campioana în exerciţiu a României şi nu puţin a lipsit să producă o surpriză în Bucureşti. CSM Târgu Jiu a pus probleme mari echipei campioane pe care a condus-o în mai multe rânduri pe parcursul partidei. Gorjencele au avut şi trei goluri avans pe tabelă cu mai bine de 10 minute înainte de finalul partidei, a informat csmtargujiu.ro.

Chiar dacă a pierdut confruntarea din Sala Rapid, CSM Târgu Jiu a lăsat o impresie foarte bună, a arătat că este o echipă în creştere de la meci la meci, care practică un handbal în viteză, şi care se poate bate de la egal la egal cu forţele handbalului feminin din România.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: