Tabăra Săcelu, pregătită pentru deschidere

Tabăra de la Săcelu este pregătită să primească primul val de turişti. De luna viitoare, unitatea îşi va deschide porţile. A fost întocmită oferta turistică, spaţiile au fost curăţate, baza sportivă a fost amenajată, iar cabinetul medical a fost dotat cu materiale sanitare şi medicamente.

Toate spaţiile de cazare, bucătăriile şi sala de mese au fost igienizate, tabăra a fost aprovizionată cu materiale de curăţenie, este asigurată alimentarea cu apă potabilă rece şi caldă şi a fost încheiat un contract cu o curăţătorie care va spăla lenjeriile. 

„În cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj funcţionează Centrul de Agrement Săcelu care are o capacitate de 50 de locuri/serie, în camere de 5 locuri şi grupuri sanitare proprii, televizoare racordate la cablu în fiecare cameră. Centrul dispune de bloc alimentar modern, sală de mese cu 200 de locuri, parc de joacă, terasă acoperită cu 30 de locuri, acces la internet şi bază sportivă multifuncţională”, a transmis Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Gorj.

Reprezentanţii instituţiei urmează să anunţe şi data de la care vor fi primiţi turiştii în tabăra de la Săcelu. (M.M.)

Vizualizări: 1,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: