Mijlocașul ofertat de Rapid nu va juca împotriva liderului la Târgu Jiu

Samuel Asamoah, mijlocașul central dorit de Rapid, nu va juca în meciul dintre FCU Craiova și giuleșteni, programat pe 10 septembrie pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Asamoah nu o să apară pe foaia de joc a celor de la FCU, întrucât a ajuns la 4 cartonașe galbene în acest sezon și va fi suspendat.

FCU Craiova, echipa care îl deține pe Asamoah, și Rapid, cea care aspiră la semnătura mijlocașului belgian cu origini togoleze, se vor înfrunta pe 10 septembrie, în etapa 10 din Liga 1, meci programat la Târgu Jiu. Asamoah nu o să apară pe foaia de joc a celor de la FCU, întrucât a ajuns la 4 cartonașe galbene în acest sezon și va fi suspendat. Cel mai recent avertisment l-a primit la meciul din etapa 9 cu U Cluj, programat vineri, 2 septembrie. Asamoah a mai văzut „galben” cu Petrolul (etapa 6), FCSB (etapa 3) și Farul, în prima rundă.

Asamoah a fost integralist în toate meciurile lui FCU Craiova din acest sezon, fiind pasatorul decisiv la unicul gol din victoria cu Sepsi OSK, 1-0, de pe 30 august.

Despre interesul celor de la Rapid pentru Asamoah a vorbit Adrian Mititelu, patronul de la FCU. Acesta cere 1,5 milioane de euro pentru fotbalistul care deține și cetățenia belgiană.

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a confirmat la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari din etapa 9, că echipa sa a făcut o ofertă pentru Asamoah.

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: