CSM Târgu Jiu, meciuri cu CSO Turceni și Viitorul Târgu Jiu

Juniorii C și D de la CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Campionatul Județean. Sâmbătă, 13 aprilie, în runda cu numărul 14, cele două echipe ale clubului gorjean vor juca cu CSO Turceni și ACS Viitorul Târgu Jiu, în timp ce Juniorii D vor juca cu grupa similară de la Turceni.

Ziua de sâmbătă aduce o nouă etapă la nivel de Juniori C și D în care sunt implicate trei dintre echipele de juniori ale clubului primăriei, în speță cele două echipe de juniori C, dar și una dintre grupele de juniori D.

Seria de partide va fi deschisă de Juniorii D Grupa 2012 CSM Târgu Jiu, care se vor duela cu CSO Turceni. ”Revenim pe teren propriu, după un joc foarte bun făcut de băieții noștri în deplasare. Sperăm să avem continuitate în ceea e privește evoluția pe teren”, a prefațat duelul de sâmbătă, antrenorul Bobi Staicu pentru site-ul oficial.

LOT CSM TÂRGU JIU 2012: Mihnea Anghel, Eduard Belgiu, Denis Ciulavu, Nicolas Chirțibuș, Jayden Covercă, Rareș Dănescu, Rareș Dobre, Ianis Fîciu, Raul Grindeanu, Mihai Iordache, David Neamțu, Alexandru Neferu, Sebastian Nicolcescu, Mario Pană, Radu Popescu, Denis Rîcu, Casian Schinteie, Sebastian Stoenescu, Robert Țacu, Alberto Iriza, Rareș Luță, Codrin Cinciulescu, Andrei Dinu, Rareș Motorga, Patrick Voicu, Mattia Iordaiche. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI D

EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 21

TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC

SÂMBĂTĂ, 13 APRILIE 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU2 – CSO TURCENI

Următoarea partidă a zilei de sâmbătă este o altă confruntare între CSM Târgu Jiu și CSO Turceni, de această dată la nivel de juniori C. Fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin merg la Turceni, pe terenul ultimei clasate cu gândul doar la victorie, dar și pentru a se pregăti în vederea duelurilor eliminatorii din următoarea fază.

”Jucăm cu ultima clasată și vom încerca să punem în aplicare ce lucram la antrenamente. Folosim acest joc pentru organizarea tactică pentru jocurile eliminatorii, meciuri în care urmează să jucăm cu echipe din alte județe”, a declarat pentru sursa citată Alin Poenaru, antrenor la Juniori C - Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu Juniori C - Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C

EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 14

TURCENI, STADION ORĂȘENESC

SÂMBĂTĂ, 13 APRILIE 2024, ORA 14.00

CSO TURCENI – CSM TÂRGU JIU

Cealaltă grupă de Juniori C a CSM Târgu Jiu, Grupa 2010, este cea care va încheia seria meciurilor de sâmbătă, cu un duel pe teren propriu, contra celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Băieții lui Florin Popete s-au impus în fața Viitorului și în meciul tur, iar în wekend vor juca, din nou, doar cu gândul la victorie.

”Este un meci pe care vream să-l abordăm cu gândul doar la victorie. Sperăm să facem un meci bun, mai ales că avem și jucători care au evoluat mai puțin în acest retur de campionat”, a declarat Florin Popete, antrenor la Juniori C - Grupa 2010 a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Alexandru Ciocâlteu, Albert Ștefan, Tudor Grecu, David Radu, Mario Gureanu, David Bucă, Ianis Popete, Raul Burleanu, Dragoș Mărășescu, Lukas Preda, Robert Bibanu, Gabriel Ilinca, David Feroiu, Leonard Staniloiu, Andrei Ionică, Matei Băloi, Andrei Dănescu, Giorgio David. Antrenori: Florin Popete și Cătălin Trofin.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C

EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 14

TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC

SÂMBĂTĂ, 13 APRILIE 2024, ORA 15.30

CSM TÂRGU JIU2 – ACS VIITORUL TÂRGU JIU

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: