CSM Târgu Jiu, turneu dificil la Cluj

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au trei victorii în Liga Naţională de Baschet înaintea turneului de la Cluj din week-end. Pentru elevii lui Claudiu Alionescu urmează o deplasare dificilă cu două jocuri, cu Steaua Bucureşti şi U BT Cluj-Napoca.

Jucătorii de la CSM Târgu Jiu vor evolua la acest turneu în moderna sală clujeană BT Arena unde întâlnesc Steaua şi formaţia gazdă a turneului, U BT Cluj-Napoca. Meciul cu Steaua București este programat sâmbătă, 27 martie, de la ora 16.00, iar partida cu U BT Cluj-Napoca se joacă duminică, 28 martie de la ora 19.00. Meciurile formației gorjene vor putea fi urmărite pe platforma FR Baschet. Şeful secției de baschet a CSM, Adrian Roșu, a declarat că echipa sa își propune un succes împotriva Stelei la acest turneu, meciul cu ardelenii fiind unul extrem de greu. La întrecerea de la Cluj mai participă și CSM Galați.

În ceea ce priveşte această fază a întrecerii, Cluj-Napoca, Focșani și Craiova vor fi gazdele Turneului 9, iar meciurile se joacă în perioada 27-28 martie. Sala Sporturilor din Focșani va găzdui jocuri între CSO Voluntari, Athletic Constanța, CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani, iar la Craiova vin BC CSU Sibiu, BCM U Pitești și Dinamo București. Cele două echipe care stau sunt CSM Oradea și SCM Timișoara.

Programul turneului de la Cluj:

Sâmbătă, 27 martie

CSM Târgu-Jiu vs. Steaua București (ora 16.00, FRB TV)

CSM Galați vs. U BT Cluj-Napoca (ora 19.00, FRB TV)

Duminică, 28 martie

Steaua București vs. CSM Galați (ora 16.00, FRB TV)

U BT Cluj-Napoca vs. CSM Târgu-Jiu (ora 19.00, FRB TV)

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: