Stoican are trei jucători indisponibili la Călăraşi

Ieşit recent din izolare după ce a fost depistat pozitiv Covid, antrenorul Flavius Stoican mai are încă doi jucători infectaţi. Doi dintre cei depistaţi pozitiv, cu o săptămână înaintea jocului cu Csikszereda, au jucat deja la acest meci, dar Oros şi Copaci sunt în continuare infectaţi.

În ultima etapă a sezonului normal, ACS Viitorul Târgu Jiu va evolua duminică, de la ora 15:00, în deplasare, la Dunărea Călărași, echipă care e pe locul 5, la un punct în spatele echipei lui Flavius Stoican. Pentru următorul joc, Flavius Stoican încă nu știe ce lot va avea la dispoziție, pentru că vor urma alte teste Covid, însă cu siguranță nu se va baza pe Mihai Lixandru, eliminat la ultima partidă cu FK Csikszereda.

Mai sunt, de asemenea, doi jucători infectaţi încă, de la testrea de săptămâna trecută, Oros şi Copaci, care nu au ieşit din izolare cum au reuşit ceilalţi doi, Alex Băican și portarul Roberto Bodea, care s-au vindecat în doar câteva zile, la fel ca şi antrenorul Flavius Stoican. ”Oros mai trebuie încă să mai stea, pentru că a ieșit din nou pozitiv și Copaci, condoleanțe și pe această cale, căruia i-a murit tatăl. În rest, văd cine este valid, după să vorbesc și cu domnul doctor, să vedem ce spune și apoi să vedem pe cine vom miza. Ne ducem la Călărași să jucăm fotbal și vom vedea ce va ieși”, a spus antrenorul Flavius Stoican, care a ieșit din carantină în ziua jocului cu FK Csikszereda, după ce a fost infectat cu COVID-19. „Acum sunt bine, sunt foarte bine. Am avut niște simptome, au trecut, acum sunt ok”, a spus Stoican după ultimul meci, disputat luni, după ce vineri se plângea că are simptome grave.

Acesta continuă ca antrenor la echipa lui Nicolae Sarcină, după o săptămână în care au fost tot felul de discuţii cu oficialii clubului care i-au transmis că a fost demis pentru câteva ore și că i s-a găsit deja înlocuitor.

ACS Viitorul Târgu Jiu, formație preluată la începutul acestui sezon de Flaviu Stoican, este aproape sigură de locul în play-off-ul de promovare din Liga 2.

Galerie foto



Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: