Cer VAR şi în Liga 2 după greşelile de arbitraj de la Târgu Jiu

Tot mai multe meciuri din Liga 2 sunt urmate de scandal pe tema arbitrajului. Ultimul mare scandal a avut loc chiar la Târgu Jiu unde FK Csikzereda a acuzat viciere de rezultat în meciul cu ACS Viitorul din lupta pentru play-off-ul din Liga 2 şi a ironizat implementarea sistemului VAR pe care l-ar dori şi la Liga 2, dar nu există nici în Liga 1.

ACS Viitorul Târgu Jiu și FK Csikszereda au remizat, scor 0-0, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 2 dar meciul a fost urmat de numeroase comentarii pe tema arbitrajului care a avantajat clar gazdele. Antrenorul oaspeţilor, Valentin Suciu, a acuzat dur arbitrajul şi a fost ironic la adresa sistemului VAR, care ar fi fost aplicat de arbitrii pe modelul românesc, când au anulat golul valabil. „VAR-ul a intrat. Se vede că avem VAR. S-a validat golul, apoi l-au anulat cu VAR! Dar noi nu-l vedem nicăieri. Asta este acum. Una peste alta, sunt dezamăgit, dar mergem mai departe. Ne jucăm șansa până la sfârșit. Speranța moare ultima. Au fost surprize și până acum, de ce să nu fim și noi o surpriză și să fim acolo? Chiar și cu 32 de puncte”, a declarat Valentin Suciu la DigiSport.

Echipei oaspete, FK Csikszereda, i s-a anulat un gol, după ce a reuşit să înscrie în minutul 86, dar nu pe baza VAR, cum a spus ironic Suciu, ci pe baza semnalizării eronate a unui arbitru asistent.

FK Csikszereda va încheia sezonul regulat cu un meci pe teren propriu, teoretic destul de uşor, pentru că va primi vizita unei echipe aflată într-o formă foarte slabă, CSM Slatina. De partea cealaltă, ACS Viitorul Târgu Jiu va termina prima parte a campionatului cu un meci pe terenul Dunării Călărași, o echipă în cădere de formă, care a fost învinsă la scor de Rapid, şi care mai are şi numeroase probleme financiare, jucătorii neprimind nici un salariu anul acesta.

Galerie foto


Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: