Cu cine se iubeşte Roxana Vancea: „E exact ce-mi trebuie”

Gorjeanca Roxana Vancea a făcut primele declaraţii despre bărbatul care o face fericită de ceva timp. Iubitul Roxanei Vancea este neamţ şi se văd destul de rar, spune vedeta, care a mai mărturisit la Antena Stars că nu s-ar muta niciodată în altă ţară. „Nu e român, dar locuieşte aici. E exact ce mi trebuie mie. Daca cineva stă cu mine, se consumă. De aceea cred că ne potrivim. Ne vedem destul de rar, o dată la două luni, vorbim la telefon tot timpul. Vine de Crăciun în România. E din Germania. Nu mă văd mutându-mă în altă ţară, pentru că îmi place aici. Poate el să se mute aici. Iubitul meu nu este o prioritate pentru mine şi nici eu pentru el. E un bărbat foarte frumos”, a spus Roxana Vancea pentru Antena Stars.

Vedeta a recunoscut că, pentru moment, nu se gândeşte să devină mamă. „Cred că o să am copii frumoşi, dacă o să am cu el. Nu-mi doresc copii, nu încă. Lucrez foarte mult la abdomenul meu şi chiar îmi place cum arată. Nu aş strica abdomenul pentru un copil, niciodată”, a mai spus târgujianca.

Roxana Vancea, fosta „vecină” de la „‘Neatza”, este una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz. Chiar dacă şi-a obişnuit admiratorii cu atitudinea sa dezinhibată, Vancea a încins recent internetul cu filmări şi fotografii de la sală, unde „prestează” dans la bară.

Vizualizări: 4,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: