Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Maria Loga, supărată de prieteni. Motivul!

Cântăreața de muzică populară Maria Loga își face timp pentru toate treburile din gospodărie. Dacă zilele trecute ne-a arătat cum se relaxează cosând goblen, miercuri era la muncă. Mai exact, făcea țuică la cazan în propria gospodărie. “Pe facebook mii și mii de prieteni... la cazan singură... păi e corect așa?! De asta nu are ursul coadă și vulpea abia o poartă. Am totuși un gând bun pentru voi! Seară liniștită”, a scris artista pe facebook.

Prietenii au sărit imediat: „Venim la un păhărel de țuică”.

Maria Loga nu s-a fotografiat lângă cazan, arătând doar palma plină de funingine, spre simpatia unei admiratoare: „Dacă așa arată o palmă a unei cântărețe de muzică populară, cea mai renumită, eu mă înclin în fața dumneavoastră, adevărată gospodină”, a scris o cititoare. Maria Loga i-a răspuns că pe scenă mâna va fi perfect curată, secretul fiind sarea de lămâie.

Vizualizări: 12,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: