Cu mașina în șanț la Vârț. Tatăl șoferiței a murit!

Drum cu ghinion marți dimineața pentru două persoane din municipiul Hunedoara, tată și fiică, după ce femeia a dat cu mașina în șanț pe raza satului Vârț, în apropiere de Rovinari. Tatăl șoferiței a decedat la spital, după câteva ore de la accident.

Șoferița, în vârstă de 37 de ani, se afla la volan în momentul în care a tras prea mult de acesta și s-a dus cu mașina într-un cap de pod și, apoi, într-un șanț adânc de peste un metru. Accidentul a avut loc într-o curbă periculoasă, semnalizată corespunzător, dar în condiții de ceață și pe un drum cu carosabil umed. După ce a ieșit de pe șosea, mașina s-a dus direct într-un cap de pod, așa cum s-au tot întâmplat accidente în ultima vreme pe drumul amintit.

Sătenii par să se fi obișnuit deja cu acest gen de evenimente, după ce au auzit zgomotul produs de izbitură, aceștia venind să acorde primul ajutor. „Domnul era în dreapta și era prins acolo între fiare. Un băiat de aici a tăiat centura de siguranță, iar fata a rămas acolo până când a fost scoasă de pompieri. Noi am ținut de bărbatul din dreapta ca să nu i se facă și mai rău că poziția la mașină era foarte incomodă,  mașina fiind răsturnată pe partea lui, pe dreapta”, a spus o localnică. Două echipaje ale ISU Gorj, o salvare și un alt echipaj de la SMURD au venit în grabă pentru a acorda primul ajutor celor doi răniți. Pompierii i-au scos pe cei doi din autoturism, după care ambele persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Jiu.

Bărbatul a fost adus la spital în stare gravă, el fiind supus imediat unor intervenții chirurgicale, medicii făcând eforturi pentru a-l menține în viață. Din păcate, bărbatul s-a stins din viață, iar fiica lui s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 10,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: