Cum a scăpat Dragnea de cei patru asasini

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a căzut într-un penibil cumplit încercând să sensibilizeze pesediștii. Acesta a spus că patru asasini plătiți au vrut să îl omoare în aprilie anul trecut. Povestea este atât de gogonată, încât a generat un val de miștouri.

Fostul șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, știe cum a scăpat Dragnea de asasin. L-a chemat mă-sa să ducă gunoiul. „Ești killer profesionist dacă stai cel puțin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi și parcare platită. Dacă în fișa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business iar după al doilea Jack arăți vagaboandelor din night-club poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran. Te interesezi la recepție unde-i cel mai apropiat magazin de arme dar te mulțumești cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumusețare când ți-ai ciupelit sprâncenele pentru a le arcui în mod agresiv. Când totul este pus la punct, renunți la misiune și pleci grăbit acasă pentru că te-a chemat mă-ta să duci gunoiul”, a scris Berbeceanu pe pagina de socializare.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini, au stat trei săptămâni aici, la Athenee Palace. Mă rog, am scăpat”, spusese Dragnea la Antena 3.

Și fostul lider al PSD, Victor Ponta, a simțit nevoia să facă mișto de Dragnea, mai ales că mâna lui dreaptă, Darius Vîlcov, povestise marți dimineață cum a vrut KGB să îl racoleze, iar el a refuzat. 

"Dimineata am aflat ca pe Valcov a vrut sa il racoleze KGB in 2015 ( de fata cu patronul de la “Phoenicia” la care statea Dragnea la hotel in Navodari in 2017) / seara am aflat ca pe Dragnea vrea sa il asasineze Soros - cand l-a trimis Basescu de la PD stia el ca doar asa distruge PSD!!! Ori oamenii acestia iau aceleasi droguri ori mint de ingheata apele si isi bat joc de toata lumea / sau cred ca scapa de inchisoare si merg la ospiciu? Cand il vad asa verde la fata pe Dragnea imi este teama ca prima varianta este cea adevarata! In ambele situatii nota de plata va fi achitata de Romania!", a scris Ponta pe pagina de socializare. (A.A.)

Vizualizări: 2,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: