Proxeneţi gorjeni, scandal în trafic la Dublin

Scandal în Dublin, capitala Irlandei, acum câteva zile, între două grupuri de proxeneţi români. Printre aceştia şi doi gorjeni, după cum au relatat amicii lor pe paginile de socializare, unul fiind din Bîlta, celălalt din Târgu Jiu. Conflictul sângeros a avut loc în zona centrală, la 5 dimineaţa.

Un român a fost înjunghiat de 13 ori, rănile fiind adânci. Bărbatul de 30 de ani are tăieturi pe mâni, corp şi picioare. Tânărul era pasager într-o maşină, a fost oprit în trafic şi a luat-o la fugă. Presa din Irlanda relatează că cinci indivizi l-au urmărit şi atacat în centrul oraşului Dublin.

În incident au fost implicat un Saab negru şi un Volkswagen Passat argintiu, în care se afla victima. Cei care investighează incidentul sunt de părere că părţile se cunoşteau între ele şi că au legături cu bande româneşti de crimă organizată, care scot bani din prostituţie.

Petele de sânge de pe trotuar arată că victima s-a dus într-o parte şi în alta, în încercarea de a scăpa de agresori. Tânărul este tratat la spitalul Mater, medicii spunând că rănile sunt grave, dar nu pun în pericol viaţa acestuia. Deocamdată nu au fost operate arestări. (A.A.)

Vizualizări: 5,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: