Cum afli dacă cineva te blochează pe Facebook

Când vine vorba de interacțiunea online, există numeroase momente în care nu îți poți da seama exact ce se întâmplă. Pe rețelele de socializare, există unele semne la care trebuie să fii atent dacă vrei să afli exact ce se întâmplă atunci când vine vorba de legătura dintre contul tău și cel al altei persoane. 


Funcția de a bloca anumite persoane pe rețelele de socializare reprezintă una dintre cele mai bune metode prin care oamenii pot să nu mai interacționeze cu anumite persoane.  Când cineva ți-a dat block pe Facebook, oprește posibilitatea ta de a interacționa cu ea sau cu lucrurile pe care le-a publicat pe acea rețea de socializare. Indiferent de motivul pentru care o persoană a optat pentru block, această decizie trebuie să fie respectată.

Dacă vrei să te asiguri că cineva te-a blocat, există câteva semne. Experții au dezvăluit ce îți apare când cineva te blochează pe Facebook, scrie Metro.  Atunci când cineva te blochează pe Facebook, devine invizibil pentru tine pe acel site sau aplicație. Pentru contul tău, pare să dispară online. Nu vei putea să îi vezi profilul sau să îi trimiți o cerere de prietenie. În plus, nu îi vei putea trimite mesaj, lăsa comentarii la imaginile sale sau să vezi atunci când comentează la alte imagini pe Facebook, dacă te-a blocat. 

Un mod simplu prin care poți să încerci să verifici dacă cineva te-a blocat e să îi cauți numele pe Facebook. Dacă nu îl găsești, e posibil ca acel cont să te fi blocat. Dar aceasta nu e o metodă perfectă. E posibil ca un anumit cont să aibă setări astfel încât să nu poată fi găsit cu o simplă căutare. 

Dacă te întrebi ce îți apare când cineva te blochează pe Facebook și ești sigur că ai prieteni comuni cu acea persoană pe Facebook, poți verifica lista de prieteni a prietenilor. Dacă nu apare contul pe care îl cauți, e posibil să fi primit block. 

Dincolo de faptul că există posibilitatea ca acel cont să îți fi dat block, există și o alternativă. E posibil ca persoana respectivă să își fi șters profilul. Pentru a verifica acest lucru poți să rogi un prieten să caute contul respectiv de pe profilul său. Dacă acel cont apare prietenului, dar nu îți apare ție, e posibil să fi primit block.

Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: