Singurul parc de dezmembrari cu livrare la EasyBox

Cauti solutii cat mai simple, care sa iti ofere flexibilitate in organizarea timpului? Cum ar fi sa beneficiezi la maximum de experienta unei comenzi online a pieselor prin metoda de livrare EasyBox, pentru prima data integrata intr-un parc de dezmembrari auto? Ridici coletul simplu si rapid, cand ai timp, fara sa stai la rand!

Cauti solutii cat mai simple, care sa iti ofere flexibilitate in organizarea timpului? Cum ar fi sa beneficiezi la maximum de experienta unei comenzi online a pieselor prin metoda de livrare EasyBox, pentru prima data integrata intr-un parc de dezmembrari auto? Ridici coletul simplu si rapid, cand ai timp, fara sa stai la rand!

Este un nou mod de livrare a produselor intr-un tip de cutii postale de unde ne putem ridica singuri si in cel mai scurt timp produsele dorite. Astfel, piesele auto care incap fizic in lockere pot fi ridicate la orice ora din zi sau din noapte, fie personal, fie prin intermediari. Fara constrangeri legate de intervalul orar de expediere sau de ridicare a coletului, cost de livrare mai ieftin comparativ cu cel prin curieratul clasic, pachete ajunse intotdeauna la timp si satisfactie garantata.

Parcul auto online are o interfata prietenoasa, usor de navigat, procesul de comanda fiind unul pe cat se poate de simplu si rapid. Iar livrarea la EasyBox imbunatateste, cu siguranta, experienta de shopping a clientilor, si raspunde nevoii acestora de a castiga timp liber dedicat altor activitati importante din viata lor.

Piese auto originale, cu garantie si posibilitate de retur

Chiar daca piesele auto au fost utilizate, asta nu inseamna ca nu vin la pachet  si cu o garantie, fapt valabil, desigur, si in cazul produselor livrate prin EasyBox. Spre deosebire de piesele aftermarket, fabricate si vandute de catre producatori fara licenta, elementele componente din oferta parcului auto sunt intotdeauna comercializate cu factura si posibilitate de retur, astfel incat tu, ca posesor al autoturismului ce necesita anumite reparatii, fie ele de intretinere sau upgrade, sa nu faci o cheltuiala inutila.

La centrul de dezmembrari auto Dezmembraru, fiecare client este intampinat cu servicii foarte bune, cu informatii amanuntite si sfaturi care sa vina intr-adevar in ajutorul sau. Fara oferte inselatoare, elemente complementare sau alternative, fara artificii de marketing. Contrar opiniei generale, unitatea de dezmembrari auto mizeaza pe asistenta oferita celor interesati de achizitionarea unor produse calitative, la preturi mici, care sa garanteze siguranta si confort in trafic.

Un alt aspect pozitiv al parcului auto se refera de aceasta data la livrarea nationala extrem de rapida, in 95% din cazuri piesele fiind trimise chiar in a doua zi de la confirmarea comenzii. Toate componentele sunt curatate, atent verificate de catre un personal cu experienta in domeniu, testate intensiv, depozitate in cele mai optime conditii si etichetate pe categorii, astfel incat achizitia online sa decurga fara probleme.

Gratie sistemului inteligent de etichetare (inclusiv cu cod de bare ce permite identificarea rapida a piesei pe stoc, dar si a locului sau in depozit) si gestionare a pieselor auto, produsele comandate sunt in drum spre tine in doar cateva ore.

Apeleaza la un parc de dezmembrari auto serios!

Daca te numeri printre posesorii de automobile din Romania care apeleaza la parcurile de dezmembrari pentru a-si achizitiona piese auto, este esential sa te orientezi catre unul autorizat, corect, care ofera garantie si posibilitate de retur.

In prezent, parcul de dezmembrari auto ideal este cel care vinde online, transparent, pe un site care sa ii confere incredere si credibilitate printr-un sistem de calificative bazat pe feedback-ul a zeci sau sute de cumparatori.

Dezmembraru (dezmembraru.ro), singurul parc din Romania care a integrat EasyBox ca si metoda de livrare, pune accent pe calitatea produselor si serviciilor oferite, aria extinsa de marci si modele de autovehicule oferindu-le clientilor sai posibilitatea de a-si achizitiona, inclusiv online, piese auto din dezmembrari verificate tehnic, perfect functionale, cu factura si garantie, la cel mai corect raport calitate/pret.

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: