Cum arată Tania Budi, secretul tinereţii la 51 de ani

Tania Budi a împlinit în luna februarie 51 de ani, dar modul în care reuşeşte să sfideze semnele înaintării în vârstă rămân în continuare un mister. Vedeta are un ten proaspăt şi tânăr, iar asta datorită stilului de viaţă sănătos pe care-l urmează şi a unor tratamente cosmetice sub supraveghere medicală.

Tania Budi are alături un medic estetician care ştie ce tratamente non-invazive sau minim-invazive să urmeze pentru a avea efectele dorite şi a-şi păstra în acelaşi timp naturaleţea. „Imaginea noastră e conturată de grija pentru mintea, spiritul, dar şi aspectul nostru fizic. Pentru ten e mult mai uşor să prevenim semnele oboselii decât să le reparăm. Rejuvenare facială e un tratament neinvaziv care redă elasticitatea şi fermitatea tenului. Dr. Iancu Morad îmi oferă de mulţi ani siguranţă şi are grijă de faţa mea de mulţi ani încoace. Amândoi apreciem naturaleţea şi frumuseţea care izvorăşte din interior”, a menţionat vedeta pe reţelele de socializare.

Tania Budi nu este adepta operaţiilor estetice ci urmează două tratamente extrem de cunoscute: Tratamentul de curăţare Jet-Concept şi Terapia Dracula (PRP). Cu ajutorul tratamentului Jet-Concept, un tratament cosmetic, îşi curăţă şi hrăneşte pielea în profunzime, având capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impurităţile şi celulele moarte de piele.

La un interval de 4-5 luni, vedeta recurge la Terapia Dracula prin care se recoltează o cantitate mică de sânge, care este centrifugat, prelucrat şi îmbogăţit cu cei mai importanţi nutrienţi de care tenul are nevoie pentru a întineri. Mai apoi, este introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a ţesuturilor la care participă propriile celule stem. Pielea ridată şi uscată se reface pe cale naturală, iar efectul este de durată.

Galerie foto




Vizualizări: 1,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: