Cum poţi ajunge preşedinte de secţie de votare

În perioada 24.03.2014 – 18.04.2014, persoanele interesate să fie înscrise în lista cu juriști și alte persoane cu o reputație bună în localitate, din rândul cărora vor fi desemnați președinții secțiilor de votare constituite pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2014 și locțiitorii acestora, pot depune cereri în acest sens la Instituția Prefectului – Județul Gorj, sau la sediul primăriei unității administrativ teritoriale pe raza căreia își au domiciliul sau reședința.

Cererile în format tipizat se pot procura de la Instituția Prefectului – Județul Gorj, camera nr. 120 (Registratura instituției, unde vor fi și depuse), de la primării, sau pot fi descărcate de pe site-ul instituției noastre de la secțiunea special creată pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2014.

Programul de depunere al cererilor la Instituția Prefectului – Județul Gorj va fi de luni până joi între orele 09.00-16.00 și vineri între orele 09.00 și ora 14.00.

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: