Cum se prepară ciorba rădăuțeană

Ciorba rădăuțeană este unul dintre felurile principale de mâncare servit la prânz sau chiar la cină.

Ciorba rădăuțeană. Ingrediente
1 si 1/2 pui
3 morcovi
3 cepe
1 telina medie
sare

Pentru dres
3 galbenusuri
250 g smantana

Pentru servit
smantana

ardei iute

Ciorba rădăuțeană - Mod de preparare
Ciorba rădăuțeană este asemănătoare cu ciorba de burtă, însă este mult mai simplu de pregătit, fiind și extrem de gustoasă. Ciorba rădăuțeană este sănătoasă și poate fi ușor pregătit în orice gopodărie.

- Carnea de pui se pune la fiert în apă rece cu sare şi, din momentul în care începe să fiarbă, se ia spuma ori de câte ori apare.

Citește continuarea pe WOWbiz.ro

Vizualizări: 1,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: