Cum se va sta în avion pe perioada pandemiei

Marile companii aviatice caută să se adapteze cerinţelor pentru a oferi siguranţă pasagerilor. Astfel, se anunţă modificări importante în avioane care vor monta scuturi de protecție la bord.

Companiile aeriene vor să intensifice în curând zborurile diminuate serios de pandemia de coronavirus și iau în calcul mai multe modificări pentru a facilita revenirea la normal. Una dintre acestea ar fi ca locul din mijloc să rămână liber, pentru a păstra o oarecare distanță între pasageri, însă nu toate companiile sunt de acord, pentru că ar ieși în pierdere din punct de vedere financiar. O alta ar fi reprezentată de panouri transparente care să fie montate între scaune, pentru a-i proteja pe pasageri. „Fiecare pasager ar fi izolat de ceilalți, în spațiul său, chiar și de către cei care merg pe culoar. Acest «scut» îi va proteja de respirația celorlalți și asigură izolare maximă”, a explicat firma italiană Aviointeriors, care a venit cu conceptul „Janus”, în care scaunul din mijloc este poziționat invers, cu fața spre coada avionului, și toate locurile sunt protejate cu scuturi de plexiglas.

Tot italienii au prezentat și un proiect mai simplu, „Glassafe”, prin care poziționarea scaunelor este cea obișnuită, dar acestea au panouri între ele.

Galerie foto


Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: