Cum un pensionar poate obține un credit în România

Uneori se întâmplă când apar cheltuieli neprevăzute, care necesită soluții financiare urgente. Economiile au fost consumate, iar salariul se reține. Însă, povara financiară nu mai poate fi amânată. Și atunci un credit te poate ajuta să-ți rezolvi problemele. Dar, de obicei, un credit se asociază cu băncile.

E bine de știut că creditarea bancară nu este o soluție profitabilă. Cert este că băncile oferă programe de creditare greu accesibile multor persoane. Clienților noi se impun condiții dure. De asemenea, fiecare solicitant este supus verificărilor amănunțite de către organizațiile bancare, și mai exact, este verificat istoricul creditar. În unele cazuri, va trebui să apelați la o persoană garant, dar nu toți sunt de acord cu acest statut. La urma urmei, este o responsabilite suplimentară.

Cum obții împrumutul?


Apelați la organizația de microfinanțare Credit Prime. Se oferă, la alegere, câteva tipuri de credite pt pensionari. Instituția de creditare nebancară are cerințe minime față de debitor. Clienții noi beneficiază de o perioadă de grație de o lună. În decurs a 30 zile, nu se va aplica rata dobânzii pentru banii utilizați.

Cum pot aplica pentru un credit?


Pentru a obține o asistență financiară, este suficient să utilizați calculatorul de credite. Nu este nevoie să vă deplasați la sediul IFN-ului. Procesul de aplicare la credit se face online, accesând site-ul companiei. Interfața calculatorului de credit este intuitivă și poate fi utilizat cu ușurință de oricine.

Cum obții împrumutul (https://creditprime.ro/despre-imprumut/cum-obtii-imprumutul):

utilizați cursorul pentru a selecta suma necesară în partea de sus a calculatorului. Toată lumea poate accesa un credit în sumă de până la 10 mii lei; alegeți programul creditar Credit Prive - un împrumut sau o linie de asistență financiară pe termen lung VIS; aflați ziua scadenței – primele 30 zile sunt gratuite. Aceasta înseamnă că rata dobânzii la credit nu se aplică; completați o cerere simplă; primiți banii instant pe card.

Spre deosebire de bănci, Credit Prime (https://creditprime.ro/) creditează non-stop. Cererea este examinată automat timp de 2 minute. Puteți obține credite pt pensionari la orice oră convenabilă. Actele necesare sunt cartea de identitate, numărul de identificare fiscală, certificat de pensionar.

Vizualizări: 526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: