Cum va fi vremea până la finalul lunii

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru perioada 15 – 27 august 2023, arătând că în Dobrogea, vremea se va încălzi treptat, astfel încât va deveni izolat caniculară în prima săptămână, dar apoi se va răci uşor. Probabilitatea pentru ploi va fi scăzută, uşoare condiţii de apariţie a acestora se vor întruni abia după 22 august. La munte, temperaturile nu vor oscila prea mult, ele se vor situa în jurul mediei de 20 de grade pe aproape tot intervalul de prognoză.

În Oltenia, vremea va fi călduroasă la amiază în cea mai mare parte a regiunii, dar și a intervalului, astfel încât mediile maximelor vor fi de 32…34 de grade, cu excepția zilei de 15 august când se va răci și maxima va fi de 28 de grade mediat regional.

Regimul termic nocturn nu va oscila semnificativ, se va situa, în medie, între 16 și 18 grade, cu cele mai reci perioade între 16 și 18 august și din nou între 23 și 27 august. Averse se pot semnala izolat, dar probabilitatea mai mare de apariție a acestora și pe arii mai mari va fi în 15,16, 17, 22 și 23 august, mai anunță meteorologii.

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: